Bine ai venit! Vom fi bucuroși să vă ajutăm.

Promovarea cu cea mai bună platformă pentru afacerea dvs.
NYіGDE? va ajuta compania dvs. să intre în motoarele de căutare de top (Google, Yandex)!

...
0
NYіGDE? Abonați în rețelele sociale

Creșterea înaltă a abonaților în rețelele sociale, cu peste 1,2 milioane de utilizatori

0
Companiile de pe NYіGDE?

Cea mai mare resursă din țară, mai mult de 0,6 milioane de companii

0
Vizitatori NYіGDE? pentru ultimul an

Creșterea zilnică rapidă a utilizatorilor pe platformă NYіGDE?

Obțineți o consultare gratuită

Tot ce aveți nevoie pentru a vă promova afacerea pe Internet este să ne contactați! Vom economisi timp și bani. Doar sună +380 67 011 91 19 sau completați Formular de feedback

Despre noi NYіGDE?

NYіGDE? - o platformă ideală pentru a atrage noi clienți în afacerea dvs.!

Pe "NYiGDE?" Veți obține oportunități absolut gratuite și eficiente pentru afacerea dvs.


Aceasta este o platformă suplimentară pentru publicitatea dvs., posibilitatea de a declara dvs. și afacerea dvs. în întreaga țară și de a stabili noi contacte și parteneri profitabili, oportunitatea de a îmbunătăți relația cu clienții dvs. și de a fi la curent cu toate știrile întreprinderii dvs.

Citiți mai multe

avantaje NYіGDE?

GRATUIT!
wsfsddg
Pe "NYiGDE?" Aveți absolut oportunități gratuite pentru afacerea dvs. Aceasta este cartea dvs. de vizită online, care deschide noi oportunități pentru dezvoltarea afacerii dvs. online.
CALITATE!
wsfsddg
O abordare perfectă și profesională a dezvoltării site-ului, a fiabilității și actualității informațiilor, a vizualizării elegante, a simplității funcționalității și a excelenței tehnice fac din serviciul "NYiGDE" liderul, cu poziții competitive stabile.
SIMPLU!
wsfsddg
Pentru a plasa informații despre compania dvs. nu aveți nevoie de aptitudini tehnice și cunoștințe despre elementele de bază ale programării!
EFICACE!
wsfsddg
"NYiGDE?" - este é um novo ponto para começar e desenvolver seu negócio - atraindo o público máximo, aumentando a consciência da marca e multiplicando sua capital!...
UNIVERSAL!
wsfsddg
Resursa "NYiGDE" este potrivită pentru toate domeniile industriale și de afaceri! Oferă un start bun pentru întreprinderile mici, consolidează poziția pentru mediul de afaceri și oferă oportunități suplimentare pentru afacerea mare!
Mobil!
wsfsddg
Adaptarea versiunii site-ului pentru dispozitive moderne (computere, tablete și smartphone) face posibilă o interacțiune confortabilă cu resursa, furnizarea de informații complete și de înaltă calitate în câteva secunde! NYiGDE? vă dau întotdeauna răspunsul la orice întrebare!
Adăugați o companie
NYіGDE?

Mai aveți întrebări - completați formularul și primiți răspunsuri!

  • 29000 Khmelnitsky, Kurchatov 1B
  • Pentru companii: +380670119119
  • Pentru utilizatori: +380673837080
  • E-mail: support@nyigde.org
Рentru a trimite

Blog de afaceri NYіGDE?

Підключення Google Analytics. Інструменти для веб-майстрів Вашого сайту на НУіДЕ?.

Підключіть Google Analytics особистого ресурсу всього в 10 етапів! Інструменти веб-майстра Google Search Console тільки для Вас.

Імпорт/Експорт товарів і послуг на бізнес-платформі НУиГДЕ?.

Швидкий Імпорт/Експорт товарів/послуг. Продовжуємо модернізацію успішного інтернет-магазину на бізнес-платформі НУиГДЕ?.

ТОП-5 багатих і знаменитих. Жінки-мільйонери.

Рейтинг найвпливовіших жінок-мільйонерів, що досягли фінансового визнання без бабусиної спадщини й заможних бойфрендів. ТОП-5 прикладів для наслідування в рубриці «Історії бізнес-успіху».

Уоррен Баффетт. Секрети успішного інвестування.

"Я завжди знав, що стану багатим...".

"Акціонерний" мільярдер, "Гуру" інвестування, біржовий диктатор, власник чисельних монополістичних компаній та другий у світі магнат за версією Forbes. Секрет успіху У. Баффета в блозі НУіДЕ?